Διεκόπη για τις 3 Ιουλίου η δίκη του 53χρονου που κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε φοιτήτρια στη Δάφνη. Αιτία, η μη νόμιμη κλήτευση μαρτύρων του κατηγορητηρίου με βάση το οποίο έχει παραπεμφθεί ο 53χρονος, ο οποίος φέρεται ότι βασάνισε και βίασε τη νεαρή κοπέλα στο σπίτι του, τον Μάιο του 2017.

Ο κατηγορούμενος επέλεξε να μην παραστεί στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και να εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απούσα ήταν σήμερα και η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία έχει καταγγείλει τον κατηγορούμενο ότι την κράτησε σε ομηρία και τη βίασε, ενώ παράλληλα μετέδιδε στο διαδίκτυο την κακοποίησή της, μέσω φορητής κάμερας.

Ο 53χρονος, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει σοβαρά προβλήματα όρασης, είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες ακόμη και για παιδική πορνογραφία, καθώς στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του φέρεται να εντοπίστηκαν βίντεο με πρωταγωνιστές παιδιά.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε πως για ό,τι έγινε είχε τη συναίνεση της νεαρής κοπέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης