Ποινική δίωξη για ψευδή αναφορά στις Αρχές ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση της Ferrari του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια συγκεχυμένη υπόθεση που αφορά στη δήλωση του λογιστή του τραγουδιστή περί κλοπής των πινακίδων του πανάκριβου αμαξιού, ωστόσο φέρεται να διαπιστώθηκε ότι αυτή ήταν ψευδής και έτσι η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των δύο προσώπων.

  Ο φοροτεχνικός της εταιρείας του καλλιτέχνη εμφανίστηκε την Τρίτη στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και δήλωσε κλοπή πινακίδων της Ferrari.

Στη δήλωση αναφερόταν: «Στις 24-25 Αυγούστου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, εκλάπησαν οι πινακίδες του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία όμως προχώρησε σε έρευνα, από την οποία φέρεται να προέκυψε πως από το 2009 το Ι.Χ. βρισκόταν προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων (μάντρα της Αττικής) και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου. Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη ο Χατζηγιάννης και ο λογιστής του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για ψευδή αναφορά στις Αρχές (230ΠΚ) και διέταξε περαιτέρω προανάκριση, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αστυνομικές πηγές μιλώντας στο zougla.gr τόνισαν ότι δεν γνωρίζουν τον λόγο που έγινε η καταγγελία για την υπόθεση που τελικά ακολούθησε τη δικαστική οδό.

Διαβάστε επίσης:

Σε περιπέτειες ο Χατζηγιάννης για τη Ferrari του, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014, 12:53

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης