Με απόντα τον 53χρονο αποκαλούμενο ως «βιαστή της Δάφνης, ξεκίνησε η δίκη του, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, κεκλεισμένων των θυρών, όπως ζήτησαν οι συνήγοροι της 23χρονης φοιτήτριας που υπέστη φρικτά βασανιστήρια και άγρια σεξουαλική κακοποίηση, μέσα στο σπίτι του, πέρυσι το Μάιο.

Το δικαστήριο, κάνοντας δεκτό το αίτημα της πολιτικής αγωγής, δεν επέτρεψε την παρουσία ακροατηρίου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λόγω της φύσης των αδικημάτων που αποδίδονται στον 53χρονο Π.Κ., ο οποίος παρά τα σοβαρά προβλήματα όρασης που υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει, φέρεται πως είχε μετατρέψει το σπίτι σε ένα πραγματικό κολαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 53χρονος ζήτησε να μη μεταχθεί από τις φυλακές όπου κρατείται και για το λόγο αυτό το εδώλιο του κατηγορουμένου έμεινε κενό, την ώρα που η 23χρονη κοπέλα περιέγραφε τη βιαιότητα που χρησιμοποίησε προκειμένου να πετύχει τους διεστραμμένους σκοπούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη διατήρησε την ψυχραιμία της σε όλη την κατάθεσή της πλην των στιγμών που χρειαζόταν να περιγράψει τα βασανιστήρια στα οποία υποβλήθηκε.

Φέρεται να είπε ότι αιφνιδιάστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο και ότι προσπάθησε να ξεφύγει, όμως εκείνος παρά το ότι ήταν υπέρβαρος και σχεδόν τυφλός, όπως διατείνεται, έτρεξε και την έπιασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι από τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει την κοπέλα το Μάιο του 2017, όταν οι γονείς της ειδοποίησαν την Αστυνομία για την εξαφάνισή της, λέγοντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βοηθούσε έναν ανάπηρο άνδρα που διέμενε στη Δάφνη.

Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του κατηγορουμένου, βρήκαν την κοπέλα σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη. Αμέσως συνέλαβαν τον 53χρονο και μετέφεραν το θύμα στο νοσοκομείο.

Στην κατάθεσή της η φοιτήτρια είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι είχε πέσει θύμα ομηρίας και βιασμού από τον 53χρονο, ο οποίος την είχε αναισθητοποιήσει.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να κατέγραφε με κάμερες το τι συνέβαινε μέσα στο διαμέρισμά του.

Ο ίδιος προανακριτικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, επικαλούμενος τα σοβαρά προβλήματα όρασης και είχε υποστηρίξει ότι όλα συνέβησαν με τη συναίνεση της 23χρονης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης