Λόγω παρέλευσης του ωραρίου, η υπόθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, πήρε αναβολή για να εκδικαστεί στις 11 Ιουνίου.

Ο κ. Κασιδιάρης κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη το 2007, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Σύμφωνα με το πινάκιο των υποθέσεων, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είχε τον αριθμό 14 και, μέχρι να παρέλθει το ωράριο, δεν είχαν εκδικαστεί όλες οι υποθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν παρέστη στο Β’ Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας έξω από το Εφετείο ήταν μεγάλη.

Ακολουθεί η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη για την αναβολή της δίκης του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η δίκη μου αναβλήθηκε τελικώς για την ερχόμενη Δευτέρα λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Το γεγονός έτυχε υπέρμετρης προβολής απ’ όλα τα ενημερωτικά μέσα, παρ’ όλα αυτά ουδείς είχε την ευθιξία να αναφέρει ότι η υπόθεση βασίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε μία ψευδή κατάθεση υψηλόβαθμου στελέχους του Σύριζα, το οποίο έχει αντιστοίχως μηνυθεί από εμένα και σε σύντομο χρόνο πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ληστεία, που φέρονται να διέπραξαν κάποιοι άγνωστοι δράστες, τους οποίους κατηγορούμαι ότι συνέδραμα, αφορούσε ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και όχι φυσικά κάποια τράπεζα, τομέα στον οποίο έχει διαπρέψει υιός ετέρου υψηλόβαθμου στελέχους του Σύριζα.»

Ηλίας Κασιδιάρης
Εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη- Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης