Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη κατά την κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά, όπου εκδικάζεται η υπόθεση του θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Η Στέλλα κατέληξε έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τον Απρίλιο του 2011 στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα, έπειτα από πολλές αναβολές, με πρώτη να καταθέτει η μητέρα της 16χρονης.

Η ίδια περιέγραψε τα όσα έζησε εκείνη την ημέρα αλλά και το σοκ που υπέστη την ώρα που την είδε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Είχαμε πάει όλοι μαζί, οικογενειακώς στον Επιτάφιο. Όταν επιστρέψαμε, η Στέλλα έβαλε τις πιτζάμες της και έπεσε για ύπνο. Όταν πήγα να την ξυπνήσω, είδα πως έλειπε. Άρχισα να την παίρνω τηλέφωνα, αλλά δεν την έβρισκα. Με πήραν από το νοσοκομείο και μου είπαν ότι η Στέλλα είναι εκεί. Ειδοποίησα τον άνδρα μου και φύγαμε για το νοσοκομείο. Οι γιατροί μού είπαν ότι το παιδί το πήγαν στα επείγοντα με οξεία μέθη κι ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα. Εκεί ήταν και ο 17χρονος φίλος της, ο οποίος είπε ότι τη βρήκαν μεθυσμένη στα σκαλιά» επεσήμανε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η μητέρα της 16χρονης, η οποία παράλληλα τόνισε πως όταν την είδε, δεν τη γνώρισε: «Την είχαν σε ένα φορείο στον διάδρομο. Όταν την είδα, δεν τη γνώρισα. Το κεφάλι της ήταν πρησμένο, σαν υδροκέφαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης