Για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και των διατάξεων περί οπλοφορίας, κατηγορείται 34χρονη αστυνομικός, σύμφωνα με τη δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας που σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, δύο ιδιώτες, ηλικίας 43 και 19 ετών, κατηγορούνται για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, των διατάξεων περί οπλοφορίας και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σήμερα, μετά τα μεσάνυχτα, οι δύο ιδιώτες προσήχθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, γιατί κατά την διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε σε όχημα που επέβαιναν διαπιστώθηκε πως αυτό έφερε πλαστές πινακίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος, τα οποία και κατέσχεσαν, τσαντάκι που περιείχε δύο υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας της ΕΛ.ΑΣ, μικροποσότητα ναρκωτικών και το υπηρεσιακό πιστόλι της αστυνομικού, με την οποία ο ένας ιδιώτης φέρεται να διατηρεί προσωπικές σχέσεις.

Όπως εξακριβώθηκε τα δελτία ταυτότητας είχαν περιέλθει υπηρεσιακά στην κατοχή της αστυνομικού, η οποία υπηρετεί στην Αττική, προκειμένου να καταστραφούν, όμως η 34χρονη δεν προχώρησε στην προβλεπόμενη διαδικασία.

Σημειώνεται ακόμη, ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινείται ήδη η διαδικασία στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης