Ρεπορτάζ: Άντζελα Πεΐτση

Δυναμικές κινητοποιήσεις διοργάνωσαν σήμερα εργαζόμενοι και συνταξιούχοι στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 10.00 ανεξάρτητη συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία στους κεντρικούς δρόμους με επιστροφή στην Καμάρα πραγματοποίησε το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης.

Στις 10.30 η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων του Νομού Θεσσαλονίκης προχώρησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα Βενιζέλου. Στο ίδιο σημείο συγκεντρώθηκαν και οι ενώσεις συνταξιούχων του νομού. Οι συνταξιούχοι βγήκαν στους δρόμους με κύριο αίτημά τους την απόδοση στο ακέραιο όλων των συντάξεων, την άμεση επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης και όλα όσα τους έχουν περικόψει, όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση.

Στις 11.00 το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης μπροστά από το κτήριο του πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χειρόφρενο τράβηξαν οι οδηγοί των λεωφορείων του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό συμμετέχουν στην 24ωρη γενική απεργία.

Συνδικάτα, σωματεία εργαζομένων, άνεργοι, συνταξιούχοι έδωσαν «ραντεβού» μετά τις ξεχωριστές συγκεντρώσεις τους, στην πλατεία Αριστοτέλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης