Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών, το οποίο διέθετε γραφείο όπου μέσω ιστοσελίδας κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού.

Συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, το βράδυ της Τετάρτης σε δύο ξενοδοχεία ένας 47χρονος Έλληνας και μία 29χρονη υπήκοος Αλβανίας, μέλη του κυκλώματος. Ακόμη, προσήχθησαν δύο εκδιδόμενες υπήκοοι Ρωσίας και σε βάρος τους συντάχθηκαν εκθέσεις αρχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, συγκατηγορούμενοι των ανωτέρω είναι τρεις Έλληνες, εκ των οποίων δύο 35χρονοι (άνδρας- γυναίκα), ιδιοκτήτες του γραφείου ερωτικών ραντεβού, και ένας 53χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ηλεκτρονική ιστοσελίδα μέσω της οποίας κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι εκδιδόμενες γυναίκες, καθ’ υπόδειξη του κυκλώματος, βρίσκονταν εγκατεστημένες σε ξενοδοχείο της Καλλιθέας και πραγματοποιούσαν ραντεβού τόσο στο εν λόγω ξενοδοχείο όσο και σε άλλα στα οποία μεταφέρονταν από μέλη της οργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, προσήχθησαν 11 γυναίκες, διαμένουσες στο ξενοδοχείο, ενώ συνελήφθη επιπλέον μία 26χρονη υπήκοος Ρωσίας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι σε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αποδομήθηκε αντίστοιχο κύκλωμα μαστροπών, στο οποίο εμπλέκονται ως ιδιοκτήτες του γραφείου οι δύο 35χρονοι μη συλληφθέντες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης