Τους στόχους και τις προτεραιότητες που έχει θέσει για το επόμενο χρονικό διάστημα ανέλυσε κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους δημοσιογράφους ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος Ανδρέας Αποστολόπουλος, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Το βασικότερο, όπως είπε, είναι «να προστατεύσουμε τα νέα παιδιά, τα οποία τα στέλνουν οι γονείς τους στην Πάτρα και άλλα αστικά κέντρα της Δυτικής Ελλάδας για να σπουδάσουν και κινδυνεύουν από την ποιότητα των ποτών που καταναλώνουν. Σε συνεχή δράση θα είναι η βελτίωση και οι συνεχείς έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την ποιότητα ποτών. Σε αυτή τη δράση θα δώσουμε μεγάλη έμφαση, γιατί είναι κρίμα σε νέα παιδιά να τους δίνουν ποτά που θα έχουν επιπτώσεις στην υγεία τους» υπογράμμισε ο κ. Αποστολόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντική αναφορά έκανε στην αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας, στη βελτίωση του κυκλοφοριακού και φυσικά στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, ένα ζήτημα το οποίο γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά, εφόσον έχει υπηρετήσει για περίπου 2,5 χρόνια ως διοικητής στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, καθώς και σε άλλες νευραλγικές θέσεις.

Παράλληλα, όπως είπε ο κ. Αποστολόπουλος, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα θα γίνονται έλεγχοι με μεικτά συνεργεία σε αστικά και ημιαστικά κέντρα για διάφορες παραβάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης