Όρθια μέχρις εσχάτων, είναι αποφασισμένος ο Δήμος της Ηλιούπολης να κρατήσει την τοπική κοινωνία, που δοκιμάζεται μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και αποφάσισε να διαθέσει 5.000 γεύματα δωρεάν από την «Σπιτική Κουζίνα του Δήμου» σε όλους τους συνδημότες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Δημοτική Αρχή μετά από μια πλεονασματική χρηστή διαχείριση των οικονομικών και αφού, όπως έχει τονίσει και στο παρελθόν, προέβλεψε και κράτησε ένα αποθεματικό για δύσκολες ώρες, δημιούργησε ειδικό κωδικό δαπανών με την ονομασία «Δαπάνες προετοιμασίας παροχής συσσιτίων, για την αντιμετώπιση εκτάκτων κοινωνικών συνθηκών», ύψους 50.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι εξασφάλισε αρχικά 5.000 γεύματα από την «Σπιτική Κουζίνα του Δήμου» που θα διατίθενται μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, στο χώρο του Αναψυκτηρίου, σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, λόγω των δυσλειτουργιών του τραπεζικού συστήματος.

Καλούνται όλοι οι Δημότες που πραγματικά έχουν ανάγκη με αίσθημα ευθύνης, να επικοινωνούν με το Δήμο Ηλιούπολης στα τηλέφωνα 2109970053 για περαιτέρω λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης