«Ακόμα και σήμερα που το Ίντερνετ έχει υιοθετηθεί στις εργασίες των ελληνικών επιχειρήσεων, υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν έχουν προβολή στο διαδίκτυο με δικό τους website ή δεν μπορούν να επικαιροποιήσουν ή συντηρήσουν το υπάρχον website τους» υπογραμμίζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας σε σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του (www.ebea.gr).

Ως εκ τούτου, ενημερώνει τους επιχειρηματίες ότι στο πλαίσιο του επιδοτούμενου μέσω ΕΣΠΑ έργου: «Ψηφιακές Δράσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών ΜΜΕ, την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στο νομό Αττικής», προσφέρει σε όλες τις επιχειρήσεις-μέλη του τη δωρεάν κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας-παρουσίασης (mini website) κάτω από την ομπρέλα του ΕΒΕΑ, προκειμένου να έχει ένα ακόμα κανάλι προβολής και προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών της καθώς και τη δυνατότητα -μεταξύ άλλων- της δωρεάν δημοσίευσης των εταιρικών ισολογισμών της (ν.4072/2012 άρ. 232).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία απαιτηθεί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 2103382200-106-201-209.

Στο μεταξύ, με άλλη ανακοίνωση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου γνωστοποιείται η ανοικτή πρόσκληση για τη συμμετοχή ωφελουμένων στο τοπικό σχέδιο για την Απασχόληση «ολοκληρωμένη πρωτοβουλία για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στη Γλυφάδα» που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» είναι μια συνεργασία των φορέων: Δήμος Γλυφάδας, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη (ΕΠΕΚΣΑ), Αθηναϊκή Αναπτυξιακή Σύμβουλοι Διοίκησης και Ανάπτυξης ΑΕ, και Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΕ. που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Δράση 7: Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας, Κατηγορία Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, Θεματικός Άξονας Προτεραιότητας 4: Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της δράσης είναι η κατάλληλη προετοιμασία 60 δημοτών/κατοίκων του Δήμου Γλυφάδας προκειμένου να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και να αναπτύξουν επιχειρηματικότητα.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να είναι:

– άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ

– νέοι επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί απόφοιτοι πανεπιστημιακών και πολυτεχνικών σχολών) που έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος μετά την 02/01/2011, δεν είχαν ξεπεράσει το 34ο έτος της ηλικίας τους ως την ημερομηνία της έναρξης επιτηδεύματος και το ατομικό τους εισόδημα δεν υπερέβαινε τα 12.000 ευρώ για το οικονομικό έτος έναρξης της δραστηριότητάς τους.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 24 Δεκεμβρίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για τις ανοικτές θέσεις και τα δικαιολογητικά καθώς και να προμηθεύονται το έντυπο της αίτησης από το κτήριο του Δικτύου Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Γλυφάδας στο ισόγειο (Μυστρά 1α, Άνω Γλυφάδα, 165 51) καθημερινά 10.00 – 17.00, όπου και θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης