Δρακόντεια μέτρα ασφάλειας για την απολογία των απαγωγέων Λεμπιδάκη

Δρακόντεια μέτρα ασφάλειας για την απολογία των απαγωγέων Λεμπιδάκη
Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου μεταφέρθηκαν, λίγο πριν τις 10.00 το πρωί, τα επτά άτομα που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Πρώτος απολογήθηκε ο ιδιοκτήτης της μάντρας, που ήταν και το τελευταίο κρησφύγετο των απαγωγέων. Ο άνδρας απολογούνταν επί 2,5 ώρες, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο φερόμενος ως φύλακας του Μιχάλη Λεμπιδάκη και στη συνέχεια θα είναι η σειρά ενός εκ των δύο κατηγορούμενων που αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Τα αστυνομικά μέτρα είναι δρακόντεια γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι διακεκριμένη περίπτωση αρπαγής, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση χρήσης όπλων και επιδίωξης οικονομικού οφέλους, απόπειρα εκβίασης από κοινού, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη περίπτωση κατοχής πολεμικού όπλου και εμπρησμός.

Για την ίδια υπόθεση έχει, ήδη, απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και μία 16χρόνη κόρη ενός εκ των κατηγορουμένων που εμπλέκεται στην υπόθεση.Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: cretalive

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017, 14:21