Πέντε άτομα συνελήφθησαν συνολικά για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης σφράγισης, διευκόλυνσης ακολασίας και της νομοθεσίας που αφορά εκδιδόμενα πρόσωπα.

Το μεσημέρι της 22ης Οκτωβρίου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διενήργησαν ελέγχους για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων σε τρεις οίκους ανοχής και ένα κέντρο ευεξίας (σπα-μασάζ) στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθησαν πέντε γυναίκες, εκ των οποίων μία Ελληνίδα και τέσσερις ξένες υπήκοοι, κατηγορούμενες κατά περίπτωση για τα αδικήματα της παραβίασης σφράγισης, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και της παράβασης των νόμων περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων, περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περί αλλοδαπών (δύο από τις συλληφθείσες διέμεναν παράνομα στη χώρα μας).

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στους οίκους ανοχής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο καταγραφικά μηχανήματα, 11 κάμερες και το χρηματικό ποσό των 290 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης