Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών η ανθρωποκτονία 88χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Καλλιθέα.

Από τη συνδυαστική έρευνα που διενεργήθηκε εξακριβώθηκε ότι δράστις της ανθρωποκτονίας είναι η 56χρονη κόρη του, η οποία φέρεται, έπειτα από έντονη λογομαχία που είχε μαζί του, να τον χτύπησε με ένα μπαστούνι. Ως κίνητρο των πράξεών της φέρονται προσωπικές διαφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος επήλθε ένεκα πολλαπλών κακώσεων καθώς και απώλειας αίματος από τα διάσπαρτα μικρά τραύματα.

Η 56χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 56χρονη στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί γιατί αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Αρχικά, όταν πήγε στην αστυνομία, είπε ότι γύρισε σπίτι και βρήκε τον πατέρα της νεκρό, ωστόσο οι γείτονες ανέφεραν στις Αρχές ότι άκουγαν συχνά καβγάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν μάλιστα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξέτασαν τον ενήλικο γιο της 56χρονης, εκείνος έπεσε σε αντιφάσεις. Τελικά, η κόρη του θύματος λύγισε και υποστήριξε ότι κάποια στιγμή τσακώθηκε με τον πατέρα της, πιάστηκαν στα χέρια και τότε έγινε το φονικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης