Πάνω από μισό τόνο κάνναβη εντόπισαν μέσα σε τροχόσπιτο αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Ειδικότερα, χθες το πρωί συνελήφθησαν στην Εθνική Οδό Κόνιτσας – Κοζάνης (στο ύψος της Κόνιτσας), δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 53 και 26 ετών, οι οποίοι αποτελούν μέλη εγκληματικής ομάδας που ενέχεται σε εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, και έπειτα από έρευνα που έγινε σε αυτό βρέθηκαν σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του οχήματος μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 529.415 γραμμαρίων
• το τροχόσπιτο ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, το οποίο είχε μισθώσει 54χρονος που αναζητείται
• το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Διαβάστε επίσης:
Κόνιτσα: Μισός τόνος χασίς σε τροχόσπιτο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης