Θα μπορούσε να ήταν ανέκδοτο με πρωταγωνιστές του τον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ. Ωστόσο όταν κινδυνεύει η υγεία ενός 94χρονου με σοβαρά προβλήματα μόνο γέλιο δεν μπορεί να προκαλέσει.

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από τρεις μήνες ο ΟΤΕ τοποθέτησε ένα καφάο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Λαγονήσι. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως το καφάο τοποθετήθηκε μπροστά ακριβώς από το πορτάκι ενός ρολογιού της ΔΕΗ, όπως κατήγγειλε στο zougla.gr ο γαμπρός του 94χρονου, που εντόπισε την αστοχία… των αρμοδίων.

Ο κ. Βαγγέλης Σιδέρης επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες δίχως όμως να έχει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αυτονόητο. Πότε δηλαδή θα αλλάξει θέση το καφάο!

«Ο πεθερός μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αν γίνει μια διακοπή ρεύματος, κινδυνεύει» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σιδέρης και πρόσθεσε: «Το καφάο είναι μπροστά από το ρολόι, το πορτάκι δεν ανοίγει, δεν βλέπει τίποτα και αν πέσει η ασφάλεια ή γίνει διακοπή δεν μπορεί να αλλαχθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καφάο που βρίσκεται μπροστά από το ρολόι της ΔΕΗ

To zougla.gr επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία του ΟΤΕ οι οποίοι ανέφεραν πως θα το «κοιτάξουν» αλλά και θα ελέγξουν την μελέτη που έγινε και τοποθετήθηκε στο σημείο το καφάο.

Ακούστε τι δήλωσε στο zougla.gr ο κ. Σιδέρης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης