Σε ξενοδοχείο της Ναυπάκτου εντοπίστηκε ο Πότης Τσιριμπής, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί την Πέμπτη από την οικογένειά του στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.

Ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής βρέθηκε σώος και ο λόγος που εξαφανίστηκε ξαφνικά και μυστηριωδώς φαίνεται, σύμφωνα με δηλώσεις μελών της οικογένειάς του, ότι ήταν επειδή ήθελε να απομονωθεί και να περάσει χρόνο με τον εαυτό του.
 
Αρχικά κάποια δημοσιεύματα ήθελαν τον κ. Τσιριμπή να έχει επισκεφθεί τη Λάρισα για να παρακολουθήσει το ματς μεταξύ ΑΕΛ-Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, o Λάκωνας πρώην πρόεδρος της Πατρινής ΠΑΕ, επισκέφθηκε την πόλη της Λάρισας για προσωπική του υπόθεση και όχι για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Εν συνεχεία αναχώρησε για την Αθήνα χωρίς να δώσει το παρόν στο «AEL FC ARENA», ενώ το βράδυ της Κυριακής φέρεται να πέρασε από μαγαζί του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσιριμπής είναι γνωστός για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας σε παλιότερη συνέντευξή του (30/7/2014) στην ιστοσελίδα pelop.gr, ανακοίνωσε στους φιλάθλους της Παναχαϊκής την τοποθέτηση του Τσιριμπή στη θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας, τονίζοντας: «Πρόκειται για τον Πότη Τσιριμπή που προέρχεται από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Στο εν λόγω ρεπορτάζ τονιζόταν επίσης το γεγονός πως ο νέος γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, είχε διατελέσει στέλεχος σε γραφεία βουλευτών και πολιτευτών. 

Ο κ. Τσιριμπής είχε απασχολήσει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας όταν παραπέμφθηκε σε δίκη για υπόθεση ναρκωτικών, για  την οποία όμως αθωώθηκε.

Το 2012 υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός) του Γιώργου Καρατζαφέρη. Κατέβηκε στον Νομό Λακωνίας χωρίς να καταφέρει τελικά να εκλεγεί. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης