Δύο ομάδες που διακινούσαν ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συμπεριλαμβανομένου του κέντρου της Αθήνας, και συνεργάζονταν μεταξύ τους εξαρθρώθηκαν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, συνελήφθησαν εννέα μέλη των ομάδων, (οκτώ Έλληνες και ένας Αλβανός). Κατασχέθηκαν 2 κιλά και 509,4 γραμμμάρια κοκαΐνη, ένα κιλό και 178,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1,3 γραμμάρια ηρωίνης και 388 γραμμάρια σκόνης άγνωστης χημικής ουσίας κατάλληλης για τη νόθευση κοκαΐνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν 37.510 ευρώ, τέσσερα αυτοκίνητα, ένα δίκυκλο, ένα περίστροφο, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας και 24 κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τα όπλα, και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης