Εξαρθρώθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συμμορία διακίνησης κοκαΐνης σε περιοχές της Αττικής.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 46, 41 και 57 ετών, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί ομοεθνείς τους, ενεργά μέλη του κυκλώματος. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης συμμορίας με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικότερα, για την εξάρθρωση της συμμορίας πραγματοποιήθηκε συστηματική ανάλυση της μεθοδολογίας δράσης, που ακολουθούσαν τα μέλη της, αναφορικά με την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών και την μετέπειτα διάθεση τους σε χρήστες ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την 24.06.2016 το βράδυ σε περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι τρεις αλλοδαποί, κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας κοκαΐνης και συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 1.095 γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις κατοικίες των τριών συλληφθέντων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 1.405 γραμμαρίων,
δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και
πιστόλι με γεμιστήρα και επτά φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης