Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το βράδυ στη Μυτιλήνη, κατά τη διάρκεια της οποίας εξαρθρώθηκε 5μελής σπείρα διαρρηκτών που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή.

Η επιχείρηση ξεκίνησε γύρω στις 10.00 χθες το βράδυ, όταν ομάδα περιπολίας της Ελληνικής Αστυνομίας εντόπισε ένα κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας AUDI να κινείται περίεργα στην περιοχή κοντά στο Πυργί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, μόλις αντιλήφθηκαν ότι παρακολουθούνταν, προσπάθησαν να διαφύγουν και στην αρχή τα κατάφεραν. Αμέσως όμως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο των διαρρηκτών να ακινητοποιηθεί στη διασταύρωση του οδικού δικτύου Λουτρών-Πυργίου και να συλληφθούν οι επιβαίνοντες.

Από τα μέχρι τώρα δεδομένα προκύπτει ότι η συμμορία αποτελούνταν από πέντε Αλβανούς υπηκόους.

Ο ένας από αυτούς βρίσκεται φυλακισμένος σε φυλακές των Πατρών και συντόνιζε από εκεί τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας. Γίνεται έρευνα για ένα ακόμη μέλος της συμμορίας, το οποίο διαφεύγει στην Αλβανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τέσσερις συλληφθέντες ετοιμάζονταν για χτύπημα στην περιοχή του Πυργίου την ώρα που γινόταν η περιφορά του επιταφίου.

Η αστυνομία είχε λάβει τα μέτρα της, αφού είχε την πληροφορία ότι η σπείρα θα ξαναχτυπούσε.

Κατά την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο των διαρρηκτών βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και σύνεργα, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι των δραστών βρέθηκαν και αρκετά από τα κλοπιμαία της συμμορίας, τα οποία ήταν κρυμμένα επιμελώς μέσα σε μπουκάλια από σαμπουάν και τα είχαν θαμμένα στην αυλή τους.

Πηγή: lesvosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης