Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 32χρονου υπηκόου Αλβανίας, η οποία διαπράχθηκε στις 12-11-2016 στο Κερατσίνι.

Δράστες είναι δύο  υπήκοοι Αλβανίας, ένας 31χρονος (φυσικός αυτουργός) και ένας 32χρονος (συνεργός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, βραδινές ώρες της 12-11-2016, βρέθηκε εντός του αυτοκινήτου του, στην περιοχή του Κερατσινίου, 32χρονος υπήκοος Αλβανίας τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο. Μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά από πολύμηνες έρευνες, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, για την εξακρίβωση του κινήτρου της ανθρωποκτονίας, των συνθηκών τέλεσης και την ανακάλυψη των δραστών, επετεύχθη η ταυτοποίηση τους και η εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο δράστες ενεργούντες κατ’ εντολή ομοεθνή τους, είχαν αρχικά σχεδιάσει να δολοφονήσουν Αλβανό υπήκοο, με τον οποίο είχε ο εντολέας τους προσωπικές διαφορές. Κατά την προσέγγισή τους όμως στο σημείο που βρισκόταν ο προαναφερόμενος Αλβανός υπήκοος, μαζί με τον 32χρονο, αποφασίσθηκε από τους δράστες, ύστερα από την αντίδραση του θύματος, να τον δολοφονήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση. Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Ο 32χρονος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος Σωφρονιστικού Καταστήματος για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ για τον 31χρονο που αναζητείται, γίνονται οι προβλεπόμενες ενέργειες για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης