Μία 19χρονη και ένας 34χρονος είναι οι δράστες του εγκλήματος με θύμα έναν 50χρονο το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί απανθρακωμένο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης.

Κατηγορούμενη, για υπόθαλψη εγκληματία, στην ίδια υπόθεση, είναι μία άλλη 19χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε μεταβεί στη Δραπετσώνα σε σπίτι όπου διέμεναν οι δράστες, σε στιγμή που η 19χρονη ήταν μόνη της και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της προσπάθησε να την παρενοχλήσει. Την ώρα εκείνη επέστρεψε στο σπίτι ο 34χρονος και μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, άρχισε να κτυπάει με τα χέρια και ένα ανεμιστήρα το θύμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια, όπου άρχισαν πάλι να τον ξυλοκοπούν και στο τέλος τον έκαψαν.

Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι και προσπάθησαν να το καθαρίσουν, το έβαψαν και απομάκρυναν όσα έπιπλα είχαν ίχνη αίματος. Στις εργασίες συμμετείχε και η προαναφερόμενη 19χρονη.

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία που υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, παρέπεμψε την υπόθεση σε Τακτικό Ανακριτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης