Στην εξιχνίαση υπόθεσης προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 16χρονης κοπέλας από έναν 45χρονο μέσω διαδικτύου προχώρησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της μητέρας της 16χρονης,σύμφωνα με την οποία η ανήλικη κόρη της συνομιλούσε, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης με άγνωστο άτομο, ενώ οι διάλογοι που γίνονταν, προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις φωτογραφίες του διαδικτυακού προφίλ, η μητέρα αναγνώρισε τον 45χρονο, ως το άτομο με το οποίο συνομιλούσε η κόρη της. Ακολούθησε παραγγελία από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, για προκαταρκτική διερεύνηση των καταγγελλομένων και εντοπισμό του δράστη.

Η Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε σε άμεσες ενέργειες και εξακριβώθηκε ο τόπος διαμονής του 45χρονου.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφού διενήργησε ψηφιακό έλεγχο, προχώρησε σε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 45χρονου, σε περιοχή της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ψηφιακά πειστήρια, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εστάλησαν για τον απαραίτητο εργαστηριακό έλεγχο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης