Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Πολίχνης-Ευκαρπίας εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών και δημοσίου κτιρίου στη περιοχή της Πολίχνης.

Συνελήφθησαν για την υπόθεση ένας 34χρονος Έλληνας και ένας 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων, καθώς επίσης και σε βάρος 38χρονου συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για «Εγκληματική οργάνωση» και «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων οικιών, κατά το χρονικό διάστημα τουλάχιστον από 9-8-2013 έως 30-9-2013, όταν και διέρρηξαν συνολικά επτά οικίες στην περιοχή της Πολίχνης, καθώς επίσης διέρρηξαν δύο φορές το κτίριο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Παύλου Μελά στην ίδια περιοχή, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, κοσμήματα-τιμαλφή, χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, πλήθος χρυσαφικών και χρηματικά ποσά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, καθώς επίσης κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 34χρονου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των κλοπιμαίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης