Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Κερατσινίου, η ανθρωποκτονία μίας γυναίκας 39 ετών, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες σε ερημική τοποθεσία στο Πόρτο Γερμενό.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, την Τέταρτη δηλώθηκε από τους οικείους της στο Τμήμα Ασφάλειας Κερατσινίου ότι η 39χρονη αγνοείτο από τις πρωινές ώρες της 14ης Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων κλήθηκε να εξεταστεί ο 26χρονος φίλος της. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας της 39χρονης, το κινητό της τηλέφωνο και τα κοσμήματα που φορούσε πριν από την εξαφάνισή της.

Κατά την εξέτασή του, ο 26χρονος υπέπεσε σε αντιφάσεις και, αφού δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα ανευρεθέντα στο αυτοκίνητό του αντικείμενα, τελικά ομολόγησε ότι τις νυχτερινές ώρες της 14ης Μαΐου στραγγάλισε με τα χέρια του την 39χρονη στο εξοχικό του σπίτι στο Πόρτο Γερμενό, έπειτα από έντονη λογομαχία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Στη συνέχεια, αφού τύλιξε σε κουβέρτα το πτώμα, το μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία, 1,5 χιλιόμετρο περίπου μακριά από το εξοχικό του, και το απέκρυψε σε θαμνώδη έκταση, όπου και ανευρέθη από τους αστυνομικούς ύστερα από υπόδειξη του δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θάνατος της 39χρονης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, ήταν ασφυκτικός.

Ο 26χρονος Έλληνας συνελήφθη χθες το απόγευμα, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας και της ψευδορκίας, και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης