Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η ανθρωποκτονία 36χρονου υπηκόου Μολδαβίας, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από επεισόδιο στις 19 Μαρτίου 2017, στα Κάτω Πατήσια.

Δράστης είναι ένας 31χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος συνελήφθη την 17 Αυγούστου 2017 με ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του. Ως προς το χρονικό της ανθρωποκτονίας, τις βραδινές ώρες της 19 Μαρτίου 2017, σε πάρκο στα Κάτω Πατήσια, το θύμα και δύο ομοεθνείς του διαπληκτίστηκαν με τον δράστη, γιατί τους ενόχλησε το τετράποδο που συνόδευε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο δράστης προέτρεπε με εντολές το τετράποδο να τους επιτεθεί, με αποτέλεσμα ένας από τους υπηκόους Μολδαβίας να φύγει από τον χώρο, καταδιωκόμενος από τον δράστη. Ακολούθως και ενώ οι άλλοι δύο αναζητούσαν τον ομοεθνή τους, ο δράστης τούς επιτέθηκε και τους προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, με σιδερένιο σωλήνα που ξήλωσε από πεζοδρόμιο.

Από τους παθόντες, ο 36χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από τριήμερη παραμονή υπέκυψε την 22 Μάρτιου 2017, εξαιτίας των τραυμάτων που είχε δεχτεί στο κεφάλι.

Στο σπίτι του δράστη, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών και είχε φυλακιστεί, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 53,83 γραμμάρια κάνναβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης