Εξιχνιάσθηκε άμεσα, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιγινίου, ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε σπίτι ηλικιωμένης στο Αιγίνιο Πιερίας.

Για την υπόθεση συνελήφθη μία 37χρονη υπήκοος Αλβανίας και ένας 42χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές ληστεία σε βάρος 86χρονης που έγινε στο σπίτι της χθες το βράδυ από έναν άνδρα και μία γυναίκα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Συγκεκριμένα, οι δράστες διέρρηξαν το παράθυρο του σπιτιού της ηλικιωμένης και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 233,30 ευρώ και μία χρυσή βέρα που φορούσε.

Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες λίγο πριν από τη διαφυγή τους έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου της 86χρονης, προκειμένου να μην ειδοποιηθούν άμεσα για το συμβάν οι οικείοι της και οι διωκτικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων οι δράστες εντοπίστηκαν λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή της 37χρονης βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

Η ηλικιωμένη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κατερίνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης