Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η ληστεία σε βάρος ζεύγους που διαπράχθηκε στις 22 Ιανουαρίου μέσα στο σπίτι του στις Σπέτσες.

Από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ναυπλίου συνελήφθησαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης στην Αργολίδα δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 25 και 44 ετών, ενώ αναζητείται και ο τρίτος δράστης, ένας 20χρονος ομοεθνής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, οι τρεις δράστες το βράδυ της Τρίτης εισήλθαν στο σπίτι του ζεύγους στις Σπέτσες και, αφού τους ακινητοποίησαν με την απειλή κατσαβιδιού, ερεύνησαν τους χώρους και αφαίρεσαν κοσμήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας θαλάσσιο ταξί, έφτασαν στην περιοχή της Αργολίδας, όπου επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Αθήνα. Στον επαρχιακό δρόμο Κρανιδίου-Τραχιάς αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ναυπλίου ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τον 25χρονο και τον 44χρονο. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τσάντα με κλοπιμαία από την οικία στις Σπέτσες, καθώς επίσης διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης