Εκστρατεία καθαριότητας πραγματοποίησε ο δήμος Καρπάθου, ανταποκρινόμενος σταδιακά στις ανάγκες της πρωτεύουσας και κατ’ επέκταση των δημοτικών διαμερισμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του νησιού με τρία φορτηγά οχήματα, τρεις εργάτες και 1 μηχάνημα έργου που έφτασαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέχρι την Όλυμπο και Διαφάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, Μμε χημικά μέσα και κατάλληλα απορρυπαντικά καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν σωστά οι κεντρικοί κάδοι των Πηγαδίων, ενώ πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και πλύσιμο της περιοχής του λιμανιού στα Πηγάδια.

Επίσης έγινε περισυλλογή – συγκέντρωση και απομάκρυνση βαρέων ογκωδών αχρήστων αντικειμένων αλλά και ηλεκτρικών συσκευών από διάφορα σημεία και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε Έγινε επιχωμάτωση και επισκευή τμήματος δρόμου προς ΧΥΤΑ αλλά και επιχωμάτωση των δρόμων από δεξαμενή του Δήμου Καρπάθου – περιφερειακό προς Αμμοωπή και από μεταφορική Σφακιανάκη – βιοτεχνία Πουζουκάκη, ενώ ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ποταμού από Κυρά Παναγιά Πηγαδίων – Ξενοδοχείο « Αλιμούντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης