Σε κοινωνικό αναβρασμό εν μέσω θέρους βρίσκεται ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, με τις κοινωνικές του υπηρεσίες σε εγρήγορση, να είναι πλήρως έτοιμες για την καλοκαιρινή Έκτακτη Αιμοδοσία, την οποία διοργανώνει και φέτος ο δήμος, για πέμπτη συνεχή χρονιά, στις 21 και 22 Αυγούστου, με στόχο να συμβάλλει για ακόμα μία φορά στον διαρκή, πανελλήνιο αγώνα για αντιμετώπιση της δραματικής ανεπάρκειας αίματος στα νοσοκομεία της χώρας μας.

Ανταποκρινόμενος στην απεγνωσμένη έκκληση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα, που είναι ιδιαίτερα αυξημένες τις καλοκαιρινές περιόδους, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών προχωρά στην διήμερη Έκτακτη Αιμοδοσία, την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Αυγούστου, στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Στρ. Σαράφη 1, Συκιές) και στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125) αντίστοιχα, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ευελπιστώντας ότι οι εθελοντές αιμοδότες, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν κάθε αντίστοιχη προσπάθεια, θα ανταποκριθούν για ακόμη μία φορά. Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε και στην αντίστοιχη περσινή έκτακτη αιμοδοσία, κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν συνολικά 270 μονάδες αίματος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον Αύγουστο, που για πολλούς είναι ο μήνας της χαλάρωσης και της ξεγνοιασιάς, κάποιοι συνάνθρωποί μας περνούν έναν δεύτερο ‘‘χειμώνα’’» σημειώνουν ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης, απευθυνόμενοι στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη όλων των πολιτών, καλώντας τους «να προσφέρουν λίγο από το αίμα, λίγο από το χρόνο και πολύ απ’ την ψυχή τους» και «να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα για ζωή και προσφορά στον συνάνθρωπο».

Στην έκτακτη αιμοδοσία δεν μπορούν να συμμετέχουν, όσοι συμμετείχαν στην εκστρατεία αιμοδοσίας του Ιουνίου, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι οι φίλοι εθελοντές αιμοδότες της έκτακτης αιμοδοσίας θα παραλαμβάνουν και μία πρόσκληση για τα ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2018, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους.

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης