Θύμα επιτήδειων έπεσε μία 37χρονη στη Σκύδρα.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι ένας νεαρός εκμεταλλευόμενος τη σχέση εμπιστοσύνης που είχαν αναπτύξει έπειτα από διαδικτυακή γνωριμία η οποία πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2013, τη φωτογράφιζε εν αγνοία και χωρίς τη ρητή συναίνεσή της, χρησιμοποιώντας λογισμικό διαδικτυακών βιντεοκλήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να μην αναρτήσει τις προσωπικές της φωτογραφίες σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και να μην της αποστείλει σε συγγενικά της πρόσωπα, ο δράστης την εκβίασε και κατάφερε να της αποσπάσει 4.000 ευρώ και διάφορα χρυσά κοσμήματα.

Με το ίδιο πρόσχημα και με σκοπό να αποσπάσει παράνομα από την 37χρονη γυναίκα το επιπρόσθετο ποσό των 3.000 ευρώ, προγραμμάτισε μαζί της συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο σπίτι του στη Σκύδρα Πέλλας.

Στο σημείο της συναλλαγής ο δράστης συνελήφθη ο δράστης, καθώς και ένας 19χρονος συνεργός του, ο οποίος, καθ΄όλη τη διάρκεια της συνάντησης επιτηρούσε τον περιβάλλοντα χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία για «Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος» σε βάρος 25χρονου πρώην ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου κοσμημάτων στην περιοχή της Σκύδρας, ο οποίος αγόρασε από τον δράστη τα κοσμήματα της 37χρονης.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Εδέσσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης