Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα σε αποθήκη-γραφείο δίπλα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κάτω Σαμικό του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην Ηλεία.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι ενδείξεις περί εμπρησμού στο γραφείο-αποθήκη είναι ισχυρές, καθώς βρέθηκε σπασμένο τμήμα του τζαμιού στο παράθυρο του κτίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβάν έγινε αντιληπτό λίγο πριν από τις 07.00 το πρωί, όταν ο ιδιοκτήτης μετέβη στον χώρο και είδε να βγαίνουν καπνοί μέσα από τον χώρο.

Αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική και ταυτόχρονα σήκωσε τα ρολά για να δει τι έχει συμβεί.

«Ειδοποιηθήκαμε γύρω στις 06.50 ότι το μαγαζί βγάζει καπνούς. Ήρθα στο μαγαζί και είδα ότι από το παράθυρο έβγαιναν καπνοί. Σηκώσαμε τα ρολά και είδαμε πυκνούς καπνούς. Η ζημιά είναι πάρα πολύ μεγάλη, ακόμα δεν γνωρίζουμε τα αίτια, όλα είναι υπό διερεύνηση. Έχω πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας, με συναγερμούς και κάμερες, αλλά οι κλέφτες είναι αδίστακτοι. Με έχουν κλέψει άλλες δύο φορές» τόνισε ο ιδιοκτήτης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι από το σπασμένο τζάμι σχηματίζεται η εντύπωση ότι κάποιος ή κάποιοι επιχείρησαν να του κάψουν την επιχείρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική.

Πηγή: patrisnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης