«Πρόκειται για αηδιαστικά βρόμικο αεροδρόμιο. Οι λέξεις δεν επαρκούν. […] Το χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης. Βρόμικες τουαλέτες με μεγάλες ουρές, αφιλόξενο προσωπικό, κακός κλιματισμός, ασύρματο δίκτυο που δεν λειτουργούσε. Η ουρά αναμονής στην Πύλη 1 κοντά στον έλεγχο επιβατών είναι πραγματικά χαώδης. Έπρεπε να περιμένουμε περίπου 30 λεπτά στον καυτό ήλιο, με θερμοκρασία 35 βαθμούς.

»[…] Είναι το χειρότερο αεροδρόμιο, προσωπικό και εγκαταστάσεις που έχω συναντήσει και αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στην Κρήτη. […] Έχοντας κινητικά προβλήματα, έπρεπε να πάρουμε το ασανσέρ, το οποίο σε πολλά σημεία του ήταν βρόμικο και παρέπεμπε σε μεταλλικό κιβώτιο. Ένα από τα δύο κουμπιά κρεμόταν και κανένας μας δεν αισθανόταν ασφαλής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περιγραφές αυτές από Ιρλανδούς, Βρετανούς και Ολλανδούς τουρίστες αφορούν σε ένα από τα πιο μεγάλα ελληνικά αεροδρόμια, το «Ν. Καζαντζάκης», στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι κριτικές έγιναν στον μεγαλύτερο ιστότοπο αξιολόγησης της ποιότητας των υπηρεσιών αεροδρομίων και αερομεταφορέων. Οι κριτικές των χρηστών αντανακλούν την κακή κατάσταση του «Ν. Καζαντζάκη» που βρίσκεται από το 2015 στη λίστα με τα 10 χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης. Τη σχετική λίστα καταρτίζει η ιστοσελίδα «sleepinginAirports».

Με πληροφορίες από το capital.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης