Ενισχύει την παρουσία της στην αγορά της Αθήνας η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair, τόσο με συνδέσεις προς προορισμούς του εξωτερικού όσο και με γραμμές του εσωτερικού που έχουν αυξημένη ζήτηση.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη εκπρόσωπος της εταιρείας, παρουσιάζοντας το νέο πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2015, το οποίο και τίθεται σε ισχύ από τον Απρίλιο, η ιρλανδική εταιρεία θα πραγματοποιεί ένα δρομολόγιο την ημέρα στη γραμμή Αθήνα- Βρυξέλλες, δύο στη γραμμή Αθήνα-Ρώμη και ένα δρομολόγιο στη γραμμή Αθήνα- Βαρσοβία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, θα εκτελεί δύο καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα-Λονδίνο και θα αυξήσει από επτά σε δέκα τα εβδομαδιαία δρομολόγια που πραγματοποιεί στη γραμμή Αθήνα-Μιλάνο. Επίσης, θα αυξηθούν από πέντε σε έξι την ημέρα οι πτήσεις στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Στους σχεδιασμούς του επιτελείου της Ryanair βρίσκεται ήδη και το χειμερινό πρόγραμμα της περιόδου 2015-2016, για το οποίο η εταιρεία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αυξήσει τις συνδέσεις της Αθήνας με διάφορους προορισμούς. Στις πρώτες επιλογές της είναι οι αγορές της Γερμανίας και της Γαλλίας, όπου είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν πτήσεις την επόμενη χρονιά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης