Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 42η επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος.

Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις κορυφώνονται αύριο, Τρίτη 17 Νοεμβρίου, κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και Λεωφ. Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας καθώς και στις παράλληλες και κάθετες σε αυτές οδούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση της εταιρείας «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία – τρόλεϊ).

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής παρακαλούνται οι οδηγοί, από τη Δευτέρα έως και την Τρίτη, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση στους χώρους των εκδηλώσεων και την Τρίτη στις οδούς της διαδρομής της πορείας και γύρω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης