Στην Κεφαλονιά βρίσκεται ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για να εξετάσει την πορεία αποκατάστασης των ζημιών, που προκλήθηκαν από τους σεισμούς.

Σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή του δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, του αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκωνα, τοπικών φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων, διαπιστώθηκε ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στον τομέα των υποδομών, που έχει αναλάβει να κατασκευάσει το ΥΠΟΜΕΔΙ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προχωράμε στην κατασκευή και νέων έργων, που έχουν να κάνουν με το οδικό δίκτυο της Παλικής, το οδικό δίκτυο και τους κοινόχρηστους χώρους στο Ληξούρι, τα μεγάλα οδικά έργα, που προχωρούν και ολοκληρώνονται σε λίγους μήνες, έτσι ώστε οι δημόσιες υποδομές του νησιού να γίνουν πολύ καλύτερες από πριν», τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Υποδομών.

Σχετικά με το θέμα της αποκατάστασης των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι, ο κ. Χρυσοχοΐδης γνωστοποίησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγει Κοινή Υπουργική Απόφαση, προκειμένου να δημοπρατηθεί, αφού προηγηθούν κάποιες διαδικασίες, η κατασκευή των εργατικών κατοικιών.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σεισμός γέννησε παραλίες, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 13:20

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης