Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού, στις 19.30 της Τετάρτης, που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι σε σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας τους στην οδό Θησέως, συμβολή με την Καλυψούς, στην Καλλιθέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ακολούθησε σύρραξη, ενώ σημειώθηκε και ρίψη από βόμβες μολότοφ, πέτρες και βεγγαλικά, και προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, που χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και βομβίδες κρότου λάμψης κατά των οπαδών.

Βίντεο: sdna.gr

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι επιτιθέμενοι, περίπου 30, φορούσαν κράνη, κάποιοι έφεραν διακριτικά διακριτικά του Παναθηναϊκού και κατέβηκαν από τον σταθμό «Πετράλωνα» του Ηλεκτρικού, προσεγγίζοντας στη συνέχεια τον σύνδεσμο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά πληροφορίες, οι οπαδοί έφυγαν από το γήπεδο στο περιθώριο του προημιτελικού Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα στον Εθνικό και τον Παναθηναϊκό, που διεξήχθη στο γήπεδο του Εσπέρου Καλλιθέας.

Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία που διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή συλλήψεις.

Zougla Newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης