Επίθεση των ΜΑΤ σε τέσσερις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών που έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας καταγγέλλουν οι εφοριακοί.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΔΟΥ τονίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ομοσπονδία των Εφοριακών καταγγέλλει και καταδικάζει τη βία που άσκησαν σήμερα πάνοπλοι άνδρες των ΜΑΤ, απέναντι σε τέσσερις συναδέλφισσες απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου, τις οποίες είχαν εγκλωβίσει στην είσοδο του Υπουργείου».

«Σκηνές απερίγραπτης βίας εκτυλίχθηκαν σήμερα στην πλαϊνή είσοδο του Υπουργείου, σε τέσσερις ανυπεράσπιστες γυναίκες (50 έως 60 χρόνων), οι οποίες αγωνίζονται με δυναμισμό τους τελευταίους έξι μήνες για το αυτονόητο δικαίωμά τους, στη δουλειά των 500€ . Η σημερινή κινητοποίησή τους είχε στόχο το πρωτοφανές… αίτημα να συναντηθούν επιτέλους με τον Υπουργό που αρνείται εδώ και έξι μήνες να τις συναντήσει. Αντί η αυστηρότητα να εξαντλείται στις πλάτες των εργαζομένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών και κάθε εργαζόμενου που μάχεται για το ιερό δικαίωμα στην εργασία, θα ήταν προτιμότερο η αυστηρότητα αυτή της Κυβέρνησης να εξαντλείται στην πάταξη της φοροδιαφυγής. Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση ΜΑΤ σε καθαρίστριες στο ΥΠΟΙΚ
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014, 13:30

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης