Πληθαίνουν τα κρούσματα επιθέσεων με ναφθαλίνη στην πόλη του Αγρινίου, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των μαθητών, αλλά και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Τελευταίο κρούσμα την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, με διπλό χτύπημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να ληφθεί απόφαση ώστε να μην γίνουν μαθήματα σε δύο γυμνάσια της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διαβάζουμε στο agriniopress.gr, άγνωστοι έριξαν το βράδυ της Τετάρτης ναφθαλίνη στον εσωτερικό χώρο του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου και για να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας μπορεί να προκαλέσει στους μαθητές, δεν θα γίνουν μαθήματα.

Νέο κρούσμα

Αστυνομικοί εντόπισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ποσότητα ναφθαλίνης στο 7ο Γυμνάσιο του Αγρινίου και ενημέρωσαν σχετικά την Διεύθυνση του σχολείου, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ όπου ενεργούσαν περιπολίες στο πλαίσιο των ενεργειών της Αστυνομίας να βρεθούν οι δράστες των συνεχιζόμενων κρουσμάτων ρίψης ναφθαλίνης σε σχολεία του Αγρινίου, εντόπισαν στην είσοδο του 7ου Γυμνασίου, ποσότητα ναφθαλίνης.

Οι ρίψεις ναφθαλίνης των τελευταίων ημερών έχουν προβληματίσει την αστυνομία που πραγματοποιεί συχνές περιπολίες έξω από Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης.

Πηγή: agriniopress.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης