Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου κατά την διάρκεια της πορείας που πραγματοποίησαν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στο Αγρίνιο.

Nεαροί που πραγματοποιούσαν παράλληλα αντιφασιστική πορεία , επιτέθηκαν με πέτρες και αλλά αντικείμενα στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκέντρωση της «Ελλήνων Συνέλευσις»

Πάνω από 400 υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα και μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο πάρκινγκ των παλιών δημοτικών σφαγείων στο Αγρίνιο και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οπαδοί του Σώρρα κατέφθασαν στην πόλη λίγο μετά τις 11 το πρωί ερχόμενοι με οχήματα και 5 συνολικά πούλμαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Κρατώντας πανό και πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, το πλήθος των διαδηλωτών επέμενε στο ότι η λύση για το ελληνικό χρέος θα έρθει μέσα από το αμύθητο ποσό των 600 δις ευρώ που υποστηρίζουν πως πρέπει να εισπραχθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Δείτε το σχετικό ντοκιμαντέρ του zougla.gr και την αποκάλυψη της απάτης στην οποία έχουν υποπέσει θύματα όλοι αυτοί οι άνθρωποι, από τον φυγόδικο Αρτέμη Σώρρα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης