Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα έργα θα γίνουν από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εργασίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Κοπή χόρτων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο-Νέα Μουδανιά) και του ανισόπεδου κόμβου Κ7 (Επταπύργιο) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Ώρα έναρξης εργασιών: 09.00.
  • Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ7 (Επταπύργιο) και του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά), με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Ώρα έναρξης: 06.00.

Τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’) θα προχωρήσουν στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διέλευση των οδηγών.

Πηγή: seleo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης