Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα έργα θα εκτελεστούν από τη Δευτέρα 29 Μαΐου έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) και του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 09.00.

2. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρία) με κατεύθυνση από το «Καυτανζόγλειο» γήπεδο προς την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (ανατολικά και δυτικά) και με αποκλεισμό μία λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 09.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη έχει υπάρξει συνεννόηση με τα Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης