«Παραμένουμε απλήρωτοι» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, αναφορικά με την ανακοίνωση του ΥΠΟΜΕΔΙ ότι σήμερα θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα ενός μήνα στους εργαζόμενους του Οργανισμού.

Όπως τόνισε ο κ. Τσερμενίδης:«Αύριο θα συγκληθεί Δ.Σ. Αν πληρωθούμε έστω κι ένα μήνα, αύριο θα αποφασίσουμε αναστολή των κινητοποιήσεων. Δεν σταμάταμε τον αγώνα. Δε σταματάμε να ξεμπροστιάζουμε όσους έφτασαν τον ΟΑΣΘ σε αυτό το σημείο. Είμαστε εδώ να χαιρετίσουμε όποια λύση. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχουμε είναι προφορική ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ ότι μπήκαν τα χρήματα, αλλά δεν υπάρχει υπάλληλος στην τράπεζα για να τα μεταφέρει στους λογαριασμούς μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς στην εκπομπή ”Δημότης Online” της TV100 γιατί η συνεδρίαση δεν πραγματοποιείται σήμερα, ο πρόεδρος του συνδικάτου απάντησε ότι: «Αύριο το πρωί και εφόσον πληρωθούν οι εργαζόμενοι, θα βγουν στη δουλειά. Την κινητοποίηση δεν την κάνει το σωματείο, αλλά όλοι οι εργαζόμενοι», ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη για την καταβολή χρημάτων και μόνο όταν τα δουν στους λογαριασμούς τους αύριο θα λυθούν τα χειρόφρενα εντός της ημέρας».

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης