Ο Ερυθρός Σταυρός μπροστά στην ανθρωπιστική κρίση των προσφύγων της Μέσης Ανατολής, που περνάνε από την Ελλάδα με προορισμό την βόρεια Ευρώπη, λαμβάνει δράση και θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για να τα διαθέσει στους πρόσφυγες, που περιμένουν να περάσουν τα σύνορα στην Ειδομένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης γνωστοποιεί ότι, στα πλαίσια της ανθρωπιστικής του προσφοράς, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης, ξηρά τροφή, γάλα, νερό, χυμοί κλπ, προκειμένου να παραδοθούν στους πρόσφυγες της Ειδομένης Κιλκίς από αντιπροσωπεία του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, που θα μεταβεί εκεί για αυτόν τον σκοπό.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:
Γάλα μακράς διαρκείας, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, κονσέρβες, νερό, χυμοί φρούτων, φρυγανιές, μπισκότα κλπ, είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα, σερβιέτες, πάνες, σαπούνια κλπ) καθώς και αναλώσιμο υγειονομικό υλικό (γάζες, παυσίπονα, αντιβηχικά, λευκοπλάστες με γάζα κλπ).

Η συγκέντρωση των ανωτέρω ειδών θα γίνεται στα γραφεία του Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, επί της οδού Βενιζέλου 1, στην Ξάνθη, από την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 έως και το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015, καθημερινά, από τις 11.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. και από τις 18.00 μ.μ. έως τις 20.00 μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2541027258, 6909600210»

ΠΗΓΗ: thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης