Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Αποστόλη 2, στην περιοχή Σουβάλα, όταν ο 55χρονος άνδρας επισκέφθηκε την 51χρονη εν διαστάσει σύζυγο του με την οποία έχει χωρίσει εδώ και δύο μήνες. Σύμφωνα με τους ενοίκους της πολυκατοικίας ακολούθησε άγριος καυγάς, ανάμεσα τους, με την άτυχη γυναίκα να ουρλιάζει και να τρέχει να σωθεί.

Ο δράστης άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και αφού την κυνήγησε, κατάφερε να τη μαχαιρώσει πισώπλατα τέσσερις φορές, ενώ ταυτόχρονα τη χτυπούσε με κλωτσιές και γροθιές σε όλο της σώμα, μέχρι που ένας γείτονας πήρε μία γλάστρα και την πέταξε στον δράστη. Εκείνος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η 51χρονη, έφερε δύο τραύματα στον αυχένα, ένα τραύμα στον αριστερό αγκώνα και ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σήμερα Τρίτη θα οδηγεί στον Ανακριτή Χαλκίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: eviazoom.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης