Η Αθλητική Ένωση Λήμνου, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, διοργανώνει Φιλική Ημερίδα Στίβου με ονομασία «FAMILY Τρίαθλο» σήμερα Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 από τις 11.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας Λήμνου (σε περίπτωση κακοκαιρίας στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» της Μύρινας).

Στην ημερίδα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά των τμημάτων Στίβου της ΑΕΛ και του ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ, των μικρών ηλικιών που παρακολουθούν το πρόγραμμα «Kids΄ Athletics», το τμήμα ΑΜΕΑ της ΑΕΛ, οι κηδεμόνες αλλά και ενήλικες συγγενείς των παιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ημερίδα έχει ψυχαγωγικό και αθλητικό χαρακτήρα με τη συμμετοχή μικτών ομάδων όλων των ηλικιών και φύλων μαζί με τους γονείς, που θα συγκροτηθούν έπειτα από τη δήλωση συμμετοχής τους στην γραμματεία των αγώνων, μία ώρα πριν από την έναρξη του προγράμματος. Οι μικροί αθλητές-τριες θα πρέπει να συνοδεύονται από τους προπονητές των τμημάτων τους.

Οι ομάδες θα συμμετέχουν στα παρακάτω αθλήματα
:
α) Άλμα εις Μήκος
β) Ρίψεις (Μπαλάκι)
γ) Σκυταλοδρομία.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας από τους διοργανωτές με την παρουσία ιατρού και ομάδων εθελοντών για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στόχος της ημερίδας είναι η συμμετοχή όλων των αθλητών και των κηδεμόνων τους και η γνωριμία – εξοικείωσή με αγωνίσματα του στίβου μέσα από το ομαδικό παιχνίδι, με απώτερο στόχο να σταλεί το μήνυμα πως «όλοι είμαστε ίδιοι και ίσοι ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου».

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί ως έπαθλο ένα στεφάνι ελιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: limnosfm100.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης