Ακόμα και λίγο πριν τα μεσάνυχτα προχωρούν σε αιφνιδιαστικές κινήσεις οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα στα μπλόκα που έχουν στήσει, άλλοτε με θετικά και άλλοτε με.. αρνητικά για τους οδηγούς αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, στις 11 το βράδυ άνοιξε το τελωνείο της Εξοχής, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, ενώ την ίδια ώρα στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, οι συμμετέχοντες στο μπλόκο αποφάσισαν να «φρενάρουν» και τη διέλευση των ΙΧ οχημάτων και των τουριστικών λεωφορείων «επ αόριστον», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Βισαλτίας, επικεφαλής της συντονιστικής, Στέργιος Λίτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Φεβρουαρίου, οι συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο μπλόκο δεν επιτρέπουν τη διέλευση των οδηγών νταλίκας και φορτηγών, με αποτέλεσμα να έχει σχηματιστεί ουρά άνω των 20 χλμ. Αντιπροσωπεία του συγκεκριμένου μπλόκου θα συμμετέχει στη συνάντηση της Νίκαιας την Κυριακή.

Σε ό,τι αφορά το τελωνείο Εξοχής, σύμφωνα με τον συντονιστή, Θοδωρή Ιφόγου, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 11 το πρωί το αργότερο, οπότε και θα κλείσει και πάλι για ένα 24ωρο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης