Όπως στην πλειοψηφία των ελλαδικών πόλεων που υπάρχουν εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, έτσι και στον Βόλο για δεύτερο βράδυ πλήθος εκπροσώπων πολιτικών φορέων, κινημάτων και συλλογικοτήτων, βρέθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ στην παραλία του Βόλου, για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Από το απόγευμα της Τρίτης, οπότε και έγινε γνωστή η κυβερνητική απόφαση και πάντα με ορμητήριο αντίστασης τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ, οι Βολιώτες συμμετέχουν και διαμορφώνουν τις μορφές αντίδρασεις, πότε με συγκεντρώσεις και πότε με πορείες ή αυτοοργανωμένες συναυλίες, όπως το πρωί και το απόγευμα της Τετάρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλέσματα όμως υπάρχουν και για το πρωινό της Πέμπτης και μάλιστα σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως στην πλατεία Πανεπιστημίου (ΠΑΜΕ) και στον θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΕΕΚ). Τελική κατάληξη όλων είναι η παραλία του Βόλου και οι εγκαταστάσεις της ΕΡΑ, όπου για τις 10.30 το πρωί υπάρχει κάλεσμα και του Εργατικού Κέντρου Βόλου, το οποίο θα συμμετέχει στην 24ωρη απεργία, από κοινού με την ΑΔΕΔΥ.

Πηγή: e-volos.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης