Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Για γέλια και για κλάματα είναι τα σεμινάρια που διοργανώνει το υπουργείο Οικονομικών για τους εφοριακούς, τα οποία μάλιστα επιδοτούνται και από το ΕΣΠΑ.

Οι οδηγίες και τα τεστ άφησαν άφωνους τους περισσότερους εφοριακούς. Όπως προκύπτει από τα… test του ΥΠΟΙΚ, τα οποία βρίσκονται στη διάθεση του zougla.gr, οι εφοριακοί μαθαίνουν μεταξύ άλλων ποιες είναι οι λέξεις και οι φράσεις που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούν όταν μιλούν με φορολογούμενους, ενώ τους δίδονται ασκήσεις με τις οποίες καλούνται να… εξασκήσουν την ικανότητά τους στην ευεργετική ακρόαση και τη συναισθηματική νοημοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ






«Σεμινάρια της πλάκας»

Ο αντιπρόεδρος της ένωσης εφοριακών, κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης, μιλώντας στο zougla.gr έκανε λόγο για «σεμινάρια της πλάκας που πρέπει να γίνουν αντικείμενο σατιρικών εκπομπών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το υπουργείο Οικονομικών αντί να προχωρήσει σε αναγκαία σεμινάρια στα θέματα πληροφορικής, μηχανογράφησης, ελεγκτικής, αλλαγών στην φορολογική νομοθεσία κλπ προχωράει σε σεμινάρια… της πλάκας που πρέπει να γίνουν αντικείμενο σατιρικών εκπομπών. Δυστυχώς η ηγεσία του ΥΠΟΙΚ για ακόμη μια φορά αποδεικνύει την απουσία σοβαρότητας αλλά κυρίως την απουσία γνώσης για τα προβλήματα των πολιτών. Η διαχείριση θυμού των πολιτών δεν αντιμετωπίζεται με σεμινάρια αλλά με αλλαγή της βάρβαρης φορολογικής πολιτικής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης