Είναι η πρώτη φορά που η οδός Ηρώδου Αττικού κλείνει και για τους πεζούς. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι μέσα σε μία ημέρα έγιναν δύο περιστατικά με πρωταγωνιστές διαδηλωτές σχεδόν έξω από την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου.

Αυτό δείχνει ότι οι άνδρες της ασφάλειας, ειδικά αυτές τις ημέρες με τον αναβρασμό που επικρατεί λόγω ασφαλιστικού, δεν μπορούν να ελέγξουν όλους όσοι περνούν μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, οι πολίτες που θέλουν να διέλθουν από την Ηρώδου Αττικού καλούνται πλέον να κάνουν τον κύκλο, προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 12.30, όταν τρεις γυναίκες που συμμετείχαν σε πορεία του ΝΑΤ έξω από τη Βουλή κατευθύνθηκαν έξω από το Μαξίμου και προσπάθησαν να σηκώσουν ένα πανό με τα αιτήματά τους.

Οι γυναίκες αιφνιδίασαν και πάλι τη φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου. Μόλις οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, δεν τις άφησαν να ανοίξουν το πανό και τις απομάκρυναν. Οι διαδηλώτριες νωρίτερα ήταν έξω από τη Βουλή και διαμαρτύρονταν μαζί με άλλους συναδέλφους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης